Hajtás Pajtás blogja

Telefonhiba

Kedves Megrendelőink!

Sajnos vezetékes vonalaink külső műszaki hiba miatt elnémultak.
A hiba elhárítása folyamatban van, addig az alábbi mobil hívószámokon azonnal elérhetnek bennünket:

20-519-9088
20-662-6722
20-234-6681
20-246-6945

Érdemes feljegyezni őket, ilyen esetekben mindig ezeket használjuk.
Nagyon reméljük hogy erre a közeljövőben nem lesz szükség. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Kis karácsony, nagy karácsony...

Köszönjük a sok megrendelést, reméljük az év végi hajtásban is mindenki elégedett volt a pajtásokkal. Holnap (24) déltől picit karácsonyozunk, de kedd (27) reggeltől újra boldogan szállítjuk a küldeményeket.
Jó pihenést és klassz ajándékokat kívánunk!

Jótékony főzés

A Hajtás Pajtás csapata 60 adag csokis vaddisznópörkölttel csatlakozott az Age of Hope és a Budapest Bike Maffia szombati ételosztós közös bográcsához.
Szakácsok: Dazsé, Lebo, Bumpi
Kiszállítás teherbringával: Kalapúr - > Határ út > Nagyvárad tér > Blaha

 Tovább is van »

Biciklisfutár Világbajnokság 2016, Párizs

A Hajtás Pajtás futárai is kiutaztak a a párizsi futár VB-re.
Nagyon jók voltunk, úgyhogy nem nyertünk. ;)

Ünnepi hajtás és pihenés

Kedves Megrendelőink,

az elmúlt másfél hétben rengeteg megrendelést kaptunk, de mindent beleadtunk, hogy időben odaérjenek a küldemények. Most egy kis karácsonyi és újévi pihenő következik. Az egyébként éjjel-nappali nyitvatartásunkat felfüggesztjük az alábbiak szerint:

December 24-én 12 órától 27-én 8 óráig.
Szilveszterkor pedig 16 órától január 1-én 12 óráig.

A két ünnep között végig dolgozunk.

Minden megrendelőnknek, barátunknak, futárunknak, volt futárunknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

Hajtás Pajtás  Tovább is van »

Biciklisfutár Csónakos - Modern Pál utcai fiúk

Modern grundmesét rendezett a Pál utcai fiúk alapján Kalányos Tamás, amit nyár óta az ország több pontján 1600 néző láthatott. A Hajtás Pajtás évekig a Mária és Pál utca sarkán működött, így akkoriban sokan vonták meg ezt a párhuzamot. Ebben a darabban Csónakos lett biciklisfutár. :)
További érdekességek a darabról itt olvashatók:

Az összes képAz összes kép

FÉLÁRÚ PRÓBASZÁLLÍTÁS ÉS 20% SZERZŐDÉSES KEDVEZMÉNY ÚJ ÜGYFELEINKNEK

Most félárú próbalehetőséget, szerződéskötés esetén pedig az első két teljes hónapban 20%-os kedvezményt biztosítunk először rendelő ügyfeleinknek. Érdemes a Hajtás Pajtást választanod, mert nagyon gyorsak vagyunk.
A szerződéskötés elindításához elég ezt az űrlapot kitölteni. A kedvezmény érvényesítéséhez az utolsó kérdésnél feltétlenül hivatkozz internetes ajánlatunkra  Tovább is van »

Hajtás Pajtás a horvát köztévé híradójában

Kedden - az Európai Autómentes Napon - Zábrábban szerveztünk teherbiciklizést népszerűsítő konferenciát a CycleLogistics projekt keretében. Az eseményről a horvát köztévé híradója is beszámolt, rögtön a károsanyagokat hamisító Volkswagen hírblokkja után.

GLS - Hajtás Pajtás összefogás a kipufogógázmentes csomagszállításért

A GLS Hungary és a Hajtás Pajtás összefogásának lényege egy képben összefoglalva. Közös célunk a nulla helyi károsanyag kibocsátás az ügyfeleink (+mások) lakó- és munkahelyén. A Belváros összes csomagja naponta egyetlen teherautóval érkezik/távozik az újraelosztó központunkba/ból. Innen már kipufogógáz-mentes eszközökkel kézbesítünk. A Larry vs Harry cargobikes gyors long johnjaival 50-100, a Radkutsche elektromos rásegítésű cargo trike-jaival pedig 100-250 kilót mozgatunk.  Tovább is van »

Radó Dezső díj 2015

Éljen! A Hajtás Pajtás elnyerte a Levegő Munkacsoport, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja, és a Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya által évente odaítélt Radó Dezső díjat a kerékpáros áruszállítás hazai elterjesztése terén végzett munkánkért. Köszönjük mindenkinek a díjunkat, aki valaha is megbízott a Hajtás Pajtás biciklis futáraiban, hogy ők épp olyan jól, vagy jobban el tudják szállítani a küldeményüket, mint az autók. Különösen azoknak, akik először hitték el nekünk, hogy lehet egy autóval kevesebb a futárszolgálatban is. Eddig 20 millió km megtételével 3 millió küldeményt kézbesítettünk. Szeretnénk még több autót és motort kiváltani, most is ezen dolgozunk gőzerővel. :)
A Hajtás Pajtás díjai között itt lehet böngészni. :)

Csapatépítés a Hajtás Pajtással

Télen megkeresett bennünket egy trénerként dolgozó barátunk, azzal az ötletével, hogy készítsünk csapatépítő programot cégek részére, a futárok által szervezett alleycat- ek mintájára. Az ő segítségével és útmutatásaival alakítottuk át ezt az izgalmas játékot szakmai programmá.

Az alleycat a biciklis futárok rendszeres, „vérre menő” küzdelme. Ez a verseny legendás a biciklis társadalom körében. Annyira népszerű, hogy a rajtszámot - egy römikártya méretű laminált lapot - sokan hosszú időre a küllők között hagyják, mert menő.  Tovább is van »

Ide nem hallás kell Pajtás! - Origo

"A futárkodáshoz erős láb kell, nem fül - vallja a hallássérült Dobra Dani, aki kitartásával a Hajtás Pajtás csapatát is meggyőzte. "A központtal csetelek, a megrendelőnek táblára írok, beszéd nélkül is boldogulok", mesélte a biciklis futár, aki tolmács segítségével munkájáról, mindennapjairól kérdeztünk."
Az origo cikke Daniról itt olvasható. Ez pedig a videójuk:
 Tovább is van »

Így hódítottuk meg Rómát! :)

 Tovább is van »

Így hódítottuk meg Rómát! :)

"A Hajtás Pajtás mintájára néhány magyar exfutár létrehozta az első biciklis futárcéget Rómában. A hatás az itthonihoz hasonló: már nemcsak a polgármester jár biciklivel, de Giorgio Armani is a minden évben új mezben száguldozó futárok szolgáltatásait veszi igénybe. Az olaszoknak a pontosság is imponál, de előfordul, hogy odaadják a biciklis futárnak a lakáskulcsot is, hogy menjen be, és találja meg valahogy az otthon felejtett mobilt."
A HVG cikke itt olvasható  Tovább is van »

Az összes képAz összes képAz összes képAz összes kép

Dani in the house

Dani ősszel jelentkezett a Hajtás Pajtáshoz, és elsőre lehetetlennek tűnt, hogy hallássérültként biciklisfutár legyen, még akkor is, ha nagy városi bringás és kerékpárversenyző. De ő NAGYON szeretett volna nálunk dolgozni, így a karácsonyi hajtásban tettünk egy próbát. Ő lett az egyik legügyesebb beugró segítőnk, ezért úgy döntöttünk bevesszük a csapatba, és idén belevágunk az éles szállításba is. Ma kezdett. Ha valami járatlan út, akkor ez teljesen, de minden előre látható akadályra van egy "A" tervünk (kapcsolattartás a diszpécserrel, ügyfelekkel, stb.). Már az első nap is más, mivel a sok info átadásával járó betanuláshoz jeltolmács segítsége is kellett. Egy pici türelemre tőletek is szükségünk lesz, de eleinte Dani nem érkezik hozzátok váratlanul. Az adatbázisunkban jelöljük kinél járt már, és egy diszpécserünk felhívja azokat a megrendelőket, akikhez első alkalommal érkezik. Ez például olyan egyszerű dolog miatt is fontos, mint egy kaputelefonálás. Egyébként talpraesett srác, a legjobb kezekben lesz amit rábíztok, de ezt ti is látni fogjátok. Aztán, ha a találkozás után bármilyen, a kézbesítési folyamatra vonatkozó ötletetek, észrevételetek merül fel, azt örömmel fogadjuk a kapcsolat kukac hajtaspajtas pont hu címen. Hajrá Dani pajtás!

Húsz év hajtás - Taxi magazin cikk

"A mára egy egész üzletág védjegyévé vált céget 1993-ban alapította két testvér, Géresi László és Tóth Zoltán. Az akkor még csak két emberrel dolgozó „garázscég” nehéz környezetben szállt be a futár bizniszbe. A biciklis kultúra hajnalán alig volt, aki két keréken közlekedett, az autósok nem voltak hozzászokva, nem volt elegendő kijelölt út. A megkeresett cégek mosolyogva fogadták a biciklis futárokat, akkor ez még furcsaságnak számított itthon, bár Nyugat-Európában és az USA-ban már jól bevált. A két testvér mindent elszállított: ha hétkor jött egy megbízás a Moszkvatértől a Kerepesi út 100-ig, akkor is menniük kellett; fontos volt nekik a megbízhatóság. Hóban, fagyban, egy szál farmerban, pufidzsekiben szállították a csomagokat. Nem volt akkor még technikai felszerelés, mindent, amit tudtak, felkötöttek a hátukra, és napi 100-120 kilométer tekertek."
Teljes cikk a Taxi magazinban  Tovább is van »

Teherbringával a Kékestetőre

Gábor a Hajtás Pajtás teherbiciklijével indult az augusztus utolsó szombatján rendezett Kékesi Csúcstámadáson. A 18 kilométert és 800 méteres szintkülönbséget úgy teljesítette, hogy a dobozba tett hűtőtáskában felhozta 10 fős csapata 1-1 doboz sörét is!
A videón a befutó látható. A csapat legjobb idejét diszpécserünk, Maki érte el, aki saját kategóriájában a tömeg közepéből startolva is 13. lett 176-ból, a teljes . Kitti pedig 7. a női mezőnyben, 53 indulóból. A távot Lebo és Eli, azaz két autós futárunk is teljesítette.
 Tovább is van »

Origo, index és HVG videó a Hajtás Pajtás elektromos rásegítéses bringáiról

Már a hegyekre is szállítunk teherbiciklikkel. Akár 100 kiló felett is, helyi károsanyag-kibocsátás nélkül. Bízd ránk a terheid! A Hajtás Pajtás nem csak leveleket szállít.

Hajtás Pajtás sajtóközlemény 2014.08.01.

A Hajtás Pajtás Magyarországon egyedülálló elektromos rásegítéssel ellátott teherkerékpárokat mutatott be, melyeket egyelőre – egy nemzetközi projekt keretében – tesztelnek, hogy aztán a leghatékonyabbat kiválasztva, több küldeményt, messzebbre és magasabbra szállíthassanak – káros anyag kibocsátás nélkül.  Tovább is van »

Hajtás Pajtás nyereményjáték játékszabályzata

HAJTÁS PAJTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK
JÁTÉKSZABÁLYZAT

Kérjük, hogy a szabályzatot figyelmesen olvasd el, és csak akkor vegyél részt a játékban, ha az itt leírtakkal egyetértesz.
1. A Játék szervezője
A Hajtás Pajtás elnevezésű, a oldalon szervezett nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője a HAJTÁS PAJTÁS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2009 Pilisszentlászló, Szabadság tér 6.) (a továbbiakban: Szervező).  Tovább is van »