Budapest

Gyors futár szmog nélkül? Nem kell kompromisszumot kötnöd! Budapesten 25 percen belüli felvételt, és a hívástól számított 90 percen belüli leadást garantálunk. A hátizsákok 35 literesek, méretük 50x35x15 cm. Megrendelésed a 327-9000-es központi számon adhatod le.

Alapárak

A fuvarért alapesetben a szállítás során érintett távolabbi zóna díját kell fizetni, függetlenül attól hogy az felvételi vagy leadási pont.

Kedvezmény!

A szállítás díja alapesetben a szállítás során érintett távolabbi zóna, függetlenül attól hogy az a felvételi vagy leadási pont. Díjzónáinkat világos és sötét körzetekre osztottuk. Határos vagy azonos körzetek között eggyel kedvezőbb zónadíjat számítunk fel. Több címet érintő fuvaroknál a kedvezmény minden szakaszra érvényes. A piros zónára és díjára a kedvezmény nem vonatkozik.

Különszolgáltatások

Előzd meg a piroshetest! (alapár+50%)

Arra az esetre, ha a csomagodnak halaszthatatlanul a címzettnél kell lennie. A hívástól számított 15 percen belül felvesszük, majd 45 percen belül kézbesítjük Budapest egész területén. Ennél is gyorsabb futárra van szükséged? Megpróbálunk segíteni! Használjd ki a Hajtás Pajtás gyorsaságát!

Lassúdeolcsó’

Nem sürgős, de fontos küldeményekhez ajánljuk. Gyorsabb a postázásnál, olcsóbb az azonnali kézbesítésnél. A délelőtt rendelt szállításokat legkésőbb délután 17 óráig kézbesítjük, a délután rendelteket legkésőbb másnap délelőtt. Budapesten biciklivel bárhová csak 4955 Ft, Budapesttel határos településekre 10670 Ft. Fontos, hogy megrendeléskor kifejezetten kérni kell ezt az azonnali kézbesítéstől eltérő szolgáltatást.

Üres zsákos futár (alapár+50%)

Biciklisfutárunk kiállásakor az egész zsák térfogatára számíthatsz. Túlsúlyos, túlméretes küldeményekhez ajánljuk.

Körfuvar (csak 2750 Ft címenként)

10-nél több budapesti szállítás (dokumentum) egyidejű megrendelésekor kedvezményt adunk. Szolgáltatásunkat a 411-0312-es különszámon rendelheted meg. 25 cím fölött a küldeményeket egyszerre hozzuk el, és irodánkban szortírozzuk.

Várakozás, ügyintézés
(10 perc után 10 percenként 1150Ft)

Bármikor előfordulhat, hogy a küldemény szállítása a feladónál, vagy a címzettnél elakad, ezért ilyenkor az első 10 perc ingyenes. Ezt követően megkezdett 10 percenként várakozási díjat számítunk fel, természetesen csak akkor, ha a fennakadásról nem mi tehetünk.

Futárbérlet (53 540 Ft)

Ha összetett, egész napra szóló feladattal szeretnél megbízni bennünket, bérelj futárt! A Pajtás okos, erős, szép, és ahol tud segít. Hívd a 411-0312-es különszámot vagy érdeklődj a futarberlet@hajtaspajtas.hu címen.

Cargo (biciklis ár +3830 Ft)

Nehéz küldemények kézbesítése teherszállító kerékpárral, 100 kilóig. Autóktól elzárt belvárosi területekre ajánljuk!

Éjszaka és hétvége (alapár+50%)

Éjszaka (18-08 óráig), csak előzetes megrendelésre.

Áraink a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák