Budapest

Gyors futár szmog nélkül? Nem kell kompromisszumot kötnöd! Budapesten 25 percen belüli felvételt, és a hívástól számított 90 percen belüli leadást garantálunk. A hátizsákok 35 literesek, méretük 50x35x15 cm. Megrendelésed a 327-9000-es központi számon adhatod le.

Alapárak

A fuvarért alapesetben a szállítás során érintett távolabbi zóna díját kell fizetni, függetlenül attól hogy az felvételi vagy leadási pont.

Kedvezmény!

A szállítás díja alapesetben a szállítás során érintett távolabbi zóna, függetlenül attól hogy az a felvételi vagy leadási pont. Díjzónáinkat világos és sötét körzetekre osztottuk. Határos vagy azonos körzetek között eggyel kedvezőbb zónadíjat számítunk fel. Több címet érintő fuvaroknál a kedvezmény minden szakaszra érvényes. A piros zónára és díjára a kedvezmény nem vonatkozik.

Különszolgáltatások

Előzd meg a piroshetest! (alapár+50%)

Arra az esetre, ha a csomagodnak halaszthatatlanul a címzettnél kell lennie. A hívástól számított 15 percen belül felvesszük, majd 45 percen belül kézbesítjük Budapest egész területén. Ennél is gyorsabb futárra van szükséged? Megpróbálunk segíteni! Használjd ki a Hajtás Pajtás gyorsaságát!

LASSÚDEOLCSÓ!

Nem sürgős, de fontos küldeményekhez ajánljuk. Gyorsabb a postázásnál, olcsóbb az azonnali kézbesítésnél. A délelőtt rendelt szállításokat délután kézbesítjük, a délután rendelteket másnap délelőtt. Budapesten biciklivel bárhová csak 3140 Ft, Budapesttel határos településekre 6755 Ft.

Üres zsákos futár (alapár+50%)

Biciklisfutárunk kiállásakor az egész zsák térfogatára számíthatsz. Túlsúlyos, túlméretes küldeményekhez ajánljuk.

Körfuvar (csak 1610 Ft címenként)

10-nél több budapesti szállítás (dokumentum) egyidejű megrendelésekor kedvezményt adunk. Szolgáltatásunkat a 411-0312-es különszámon rendelheted meg. 25 cím fölött a küldeményeket egyszerre hozzuk el, és irodánkban szortírozzuk.

Várakozás, ügyintézés (10 perc után 10 percenként 740 Ft)

Bármikor előfordulhat, hogy a küldemény szállítása a feladónál, vagy a címzettnél elakad, ezért ilyenkor az első 10 perc ingyenes. Ezt követően megkezdett 10 percenként várakozási díjat számítunk fel, természetesen csak akkor, ha a fennakadásról nem mi tehetünk.

Futárbérlet (33 900 Ft)

Ha összetett, egész napra szóló feladattal szeretnél megbízni bennünket, bérelj futárt! A Pajtás okos, erős, szép, és ahol tud segít. Hívd a 411-0312-es különszámot vagy érdeklődj a futarberlet@hajtaspajtas.hu címen.

Cargo (biciklis ár+2420Ft)

Nehéz küldemények kézbesítése teherszállító kerékpárral, 100 kilóig. Autóktól elzárt belvárosi területekre ajánljuk!

Éjszaka és hétvége (alapár+50%)

Éjszaka (18-08 óráig), csak előzetes megrendelésre.

Áraink a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák