Blogok

Érintésmentes szállítás

Érintésmentes szállítás a Hajtás Pajtás Futárok által
Maradj otthon!
Ne utazz most át Budapesten.
A Hajtás Pajtás 90 percen belül érintésmentesen kézbesíti küldeményed!

 Tovább is van »

Diszpécser home office klip :)

Diszpécserek home office-ban!

 Tovább is van »

FÉLÁRÚ PRÓBASZÁLLÍTÁS ÉS 20% SZERZŐDÉSES KEDVEZMÉNY ÚJ ÜGYFELEINKNEK

Most félárú próbalehetőséget, szerződéskötés esetén pedig az első két teljes hónapban 20%-os kedvezményt biztosítunk először rendelő ügyfeleinknek. Érdemes a Hajtás Pajtást választanod, mert nagyon gyorsak vagyunk.

A szerződéskötés elindításához elég ezt az űrlapot kitölteni. A kedvezmény érvényesítéséhez az utolsó kérdésnél feltétlenül hivatkozz internetes ajánlatunkra.  Tovább is van »

2019-es árak

Cégünk is érzi a munkaerőválságot. Szolgáltatásunk minősége, megbízható és megfelelő létszámú csapatunk fenntartása csak komolyabb béremeléssel oldható meg. Ennek biztosítására szeptember 1-től 9%- kal emeljuk árainkat, az így befolyó összeg egészét futáraink fizetésemelésére fordítjuk. Megértésüket köszönjük.

Telefonhiba

Kedves Megrendelőink!

Sajnos vezetékes vonalaink külső műszaki hiba miatt elnémultak.
A hiba elhárítása folyamatban van, addig az alábbi mobil hívószámokon azonnal elérhetnek bennünket:

20-519-9088
20-662-6722
20-234-6681
20-246-6945

Érdemes feljegyezni őket, ilyen esetekben mindig ezeket használjuk.
Nagyon reméljük hogy erre a közeljövőben nem lesz szükség. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Segíts a civileknek!

Itt az 1%-os hajrá. Ne legyél közömbös! Ha te is adózol, támogass civil szervezeteket, mert nagy szükségük van ránk, nekünk meg rájuk. Mi a kerékpáros közlekedés fejlődéséért rengeteget dolgozó Magyar Kerékpárosklubot, és az első magyar nonprofit közösségi adót, a Tilos Rádiót ajánljuk. Segíts te is a kedvenc civil szervezeteidnek ajánlással, hadd erősödjenek!

Információ a mi kedvenceinkről:

Magyar Kerékpárosklub
adószám: 18245402-2-41

Tilos Kulturális Alapítvány
adószám: 18002454-2-42  Tovább is van »

Kis karácsony, nagy karácsony...

Köszönjük a sok megrendelést, reméljük az év végi hajtásban is mindenki elégedett volt a pajtásokkal. Holnap (24) déltől picit karácsonyozunk, de kedd (27) reggeltől újra boldogan szállítjuk a küldeményeket.
Jó pihenést és klassz ajándékokat kívánunk!

Jótékony főzés

A Hajtás Pajtás csapata 60 adag csokis vaddisznópörkölttel csatlakozott az Age of Hope és a Budapest Bike Maffia szombati ételosztós közös bográcsához.
Szakácsok: Dazsé, Lebo, Bumpi
Kiszállítás teherbringával: Kalapúr - > Határ út > Nagyvárad tér > Blaha

 Tovább is van »

Biciklisfutár Világbajnokság 2016, Párizs

A Hajtás Pajtás futárai is kiutaztak a a párizsi futár VB-re.
Nagyon jók voltunk, úgyhogy nem nyertünk. ;)

Díjat kaptunk a társadalmi hasznosságunkért

Társadalmi Hasznosság Díjat kapott a Hajtás Pajtás, amit Sinya vehetett át a Figyelő TOP 200 Gálán. A Provident és Figyelő magazin közös díját a Hungarian Business Leaders Forum által felkért független, gazdasági szakemberekből álló zsűri ítélte nekünk. Bár mi kaptunk díjat, felelősen vállalkozni csak akkor lehet, ha van aki ilyen szempontok szerint választ szolgáltatót. Ezért köszönjük mindenkinek aki bennünket hív, enélkül láthatatlan lenne a felelősségvállalásunk.  Tovább is van »

Az összes képAz összes kép

Ünnepi hajtás és pihenés

Kedves Megrendelőink,

az elmúlt másfél hétben rengeteg megrendelést kaptunk, de mindent beleadtunk, hogy időben odaérjenek a küldemények. Most egy kis karácsonyi és újévi pihenő következik. Az egyébként éjjel-nappali nyitvatartásunkat felfüggesztjük az alábbiak szerint:

December 24-én 12 órától 27-én 8 óráig.
Szilveszterkor pedig 16 órától január 1-én 12 óráig.

A két ünnep között végig dolgozunk.

Minden megrendelőnknek, barátunknak, futárunknak, volt futárunknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

Hajtás Pajtás  Tovább is van »

Leállt a telefonszolgáltatónk. Átmenetei számaink az alábbiak:

Kedves Megrendelőink!

Sajnos vezetékes vonalaink külső műszaki hiba miatt elnémultak.
A hiba elhárítása folyamatban van, addig az alábbi mobil hívószámokon azonnal elérhetnek bennünket:
20-662-6722
20-246-6945
20-519-9088
20-234-6681
Érdemes feljegyezni őket, ilyen esetekben mindig ezeket használjuk.
Nagyon reméljük hogy erre a közeljövőben nem lesz szükség. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Biciklisfutár Csónakos - Modern Pál utcai fiúk

Modern grundmesét rendezett a Pál utcai fiúk alapján Kalányos Tamás, amit nyár óta az ország több pontján 1600 néző láthatott. A Hajtás Pajtás évekig a Mária és Pál utca sarkán működött, így akkoriban sokan vonták meg ezt a párhuzamot. Ebben a darabban Csónakos lett biciklisfutár. :)
További érdekességek a darabról itt olvashatók:

Az összes képAz összes kép

Tananyag lesz a Hajtás Pajtás a tavaszi félévtől

November 12-én a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) éves kongresszusán „nullemissziós városi áruszállítás az első és utolsó kilométereken” címmel tartottunk előadást Balatonalmádiban kb. 100 fő részére. A globális és lokális trendek áttekintése, valamint a gépjárműforgalom „mellékhatásainak” szemléltetése után egy konkrét budapesti esettanulmány bemutatása következett. Az előadás sikerét szemlélteti, hogy a Műegyetemről, a BGF Külkerről és az MLBKT ifjúsági tagozatától is felkértek, hogy tartsunk előadást a logisztikus hallgatók számára.  Tovább is van »

Az összes képAz összes képAz összes képAz összes képAz összes képAz összes kép

FÉLÁRÚ PRÓBASZÁLLÍTÁS ÉS 20% SZERZŐDÉSES KEDVEZMÉNY ÚJ ÜGYFELEINKNEK

Most félárú próbalehetőséget, szerződéskötés esetén pedig az első két teljes hónapban 20%-os kedvezményt biztosítunk először rendelő ügyfeleinknek. Érdemes a Hajtás Pajtást választanod, mert nagyon gyorsak vagyunk.
A szerződéskötés elindításához elég ezt az űrlapot kitölteni. A kedvezmény érvényesítéséhez az utolsó kérdésnél feltétlenül hivatkozz internetes ajánlatunkra  Tovább is van »

Hajtás Pajtás a horvát köztévé híradójában

Kedden - az Európai Autómentes Napon - Zábrábban szerveztünk teherbiciklizést népszerűsítő konferenciát a CycleLogistics projekt keretében. Az eseményről a horvát köztévé híradója is beszámolt, rögtön a károsanyagokat hamisító Volkswagen hírblokkja után.

GLS - Hajtás Pajtás összefogás a kipufogógázmentes csomagszállításért

A GLS Hungary és a Hajtás Pajtás összefogásának lényege egy képben összefoglalva. Közös célunk a nulla helyi károsanyag kibocsátás az ügyfeleink (+mások) lakó- és munkahelyén. A Belváros összes csomagja naponta egyetlen teherautóval érkezik/távozik az újraelosztó központunkba/ból. Innen már kipufogógáz-mentes eszközökkel kézbesítünk. A Larry vs Harry cargobikes gyors long johnjaival 50-100, a Radkutsche elektromos rásegítésű cargo trike-jaival pedig 100-250 kilót mozgatunk.  Tovább is van »

Radó Dezső díj 2015

Éljen! A Hajtás Pajtás elnyerte a Levegő Munkacsoport, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja, és a Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya által évente odaítélt Radó Dezső díjat a kerékpáros áruszállítás hazai elterjesztése terén végzett munkánkért. Köszönjük mindenkinek a díjunkat, aki valaha is megbízott a Hajtás Pajtás biciklis futáraiban, hogy ők épp olyan jól, vagy jobban el tudják szállítani a küldeményüket, mint az autók. Különösen azoknak, akik először hitték el nekünk, hogy lehet egy autóval kevesebb a futárszolgálatban is. Eddig 20 millió km megtételével 3 millió küldeményt kézbesítettünk. Szeretnénk még több autót és motort kiváltani, most is ezen dolgozunk gőzerővel. :)
A Hajtás Pajtás díjai között itt lehet böngészni. :)

Csapatépítés a Hajtás Pajtással

Télen megkeresett bennünket egy trénerként dolgozó barátunk, azzal az ötletével, hogy készítsünk csapatépítő programot cégek részére, a futárok által szervezett alleycat- ek mintájára. Az ő segítségével és útmutatásaival alakítottuk át ezt az izgalmas játékot szakmai programmá.

Az alleycat a biciklis futárok rendszeres, „vérre menő” küzdelme. Ez a verseny legendás a biciklis társadalom körében. Annyira népszerű, hogy a rajtszámot - egy römikártya méretű laminált lapot - sokan hosszú időre a küllők között hagyják, mert menő.  Tovább is van »

Ide nem hallás kell Pajtás! - Origo

"A futárkodáshoz erős láb kell, nem fül - vallja a hallássérült Dobra Dani, aki kitartásával a Hajtás Pajtás csapatát is meggyőzte. "A központtal csetelek, a megrendelőnek táblára írok, beszéd nélkül is boldogulok", mesélte a biciklis futár, aki tolmács segítségével munkájáról, mindennapjairól kérdeztünk."
Az origo cikke Daniról itt olvasható. Ez pedig a videójuk:
 Tovább is van »