Diszpécser home office klip

A Hajtás Pajtás érintésmentes kézbesítésre váltott, diszpécsereink két hete otthonról fogadják a telefonhívásokat. Hangról már minden megrendelőnk ismeri őket, de ennyire biztos nem. :)
keter

Egyszer mindannyian kiszabadulunk, de addig is lehet velünk fütyürészni a home office-okban. Taramm, taramm, tatatatammm… A klip kapcsán megkérdezte az Index Küküt, a Hajti Pajti vezetőjét, milyen hatással van a futárszolgálatokra a vírus. 


Amint az várható volt, a cégek közötti küldözgetés megszünése eléggé visszavetette a forgalmat, amit eleinte enyhített viszont a laptopok, céges holmik hazaszállítási rohama, illetve a cégek és céges dolgozók otthonai közötti szállítás. Előbb eszközöket szállítottunk (laptop, telefon), aztán bent felejtett dolgokat, majd melós iratokat. Sokkal hosszabbak lettek az utak is, rengeteg a külváros és agglomeráció. 

Miután átálltunk az érintésmentes szolgáltatásra, már bevásárlásokkal is elkezdtek megbízni minket. Mivel a diszpécserek otthon ülnek, sok a röhögés az ügyfelekkel a gyerekzsivajon, macskakergetésen, kutyaugatáson.


Igazából elgondolkodtató, hogy békeidőben is csinálhatnánk így. Nagyon jó a rigófüttyös teraszon dolgozni a belvárosi iroda helyett – mondta Kükü, és írta az Index.