díjak

Díjat kaptunk a társadalmi hasznosságunkért

Társadalmi Hasznosság Díjat kapott a Hajtás Pajtás, amit Sinya vehetett át a Figyelő TOP 200 Gálán. A Provident és Figyelő magazin közös díját a Hungarian Business Leaders Forum által felkért független, gazdasági szakemberekből álló zsűri ítélte nekünk. Bár mi kaptunk díjat, felelősen vállalkozni csak akkor lehet, ha van aki ilyen szempontok szerint választ szolgáltatót. Ezért köszönjük mindenkinek aki bennünket hív, enélkül láthatatlan lenne a felelősségvállalásunk.  Tovább is van »

Az összes képAz összes kép

Radó Dezső díj 2015

Éljen! A Hajtás Pajtás elnyerte a Levegő Munkacsoport, a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja, és a Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya által évente odaítélt Radó Dezső díjat a kerékpáros áruszállítás hazai elterjesztése terén végzett munkánkért. Köszönjük mindenkinek a díjunkat, aki valaha is megbízott a Hajtás Pajtás biciklis futáraiban, hogy ők épp olyan jól, vagy jobban el tudják szállítani a küldeményüket, mint az autók. Különösen azoknak, akik először hitték el nekünk, hogy lehet egy autóval kevesebb a futárszolgálatban is. Eddig 20 millió km megtételével 3 millió küldeményt kézbesítettünk. Szeretnénk még több autót és motort kiváltani, most is ezen dolgozunk gőzerővel. :)
A Hajtás Pajtás díjai között itt lehet böngészni. :)

Hajtás Pajtás - Business Superbrand 2008

Hipp, hipp hurrá! Business Superbrands díjat nyert a Hajtás Pajtás.

Az 1995-ben alapított, és a világ 82 országában honos Superbrands díj odaítéléséről egy 15 főből álló szakmai grémium dönt, mely ismert marketing és PR szakemberekből tevődik össze. A Superbrands szervezet arra törekszik, hogy a legkiemelkedőbb márkák díjazásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.
Persze izzadhatnak a szolgáltatók, igazából minden márkát a vásárlói építenek, amit nagyon köszönünk!
Kellene már egy vitrin, de tényleg. :)

Üzleti Etikai Díj 2007

Cégünk elnyerte a László Ervin filozófus professzor, valamint a Piac és Profit üzleti magazin által 2000-ben alapított Üzleti Etikai Díjat. Igyekszünk tevékenységünket úgy végezni, hogy az üzlet mellett a Hajtás Pajtás munkájában érintettekre is figyelemmel legyünk. Az ügyfeleinkre, dolgozóinkra és a városunk lakóira. Az zsűri a következők alapján ítélte nekünk a díjat:  Tovább is van »

Budapestért Díj a városi kerékpározás terjesztéséért

Budapest Főváros Önkormányzatának Kuratóriuma Budapestért Díjjal tüntette ki a Critical Mass kerékpáros felvonulás három szervezőjét, köztük a Hajtás Pajtás két vezetőjét, Sinka Károlyt és Kürti Gábort. A díjat a "városi kerékpározás, mint alternatív közlekedési lehetőség népszerűsítéséért, illetve a fővárosi közlekedési kultúra javításáért tett erőfeszítéseink elismeréseként" kaptuk, és Demszky Gábor főpolgármestertől vettük át.

Az összes kép

Zöld Generáció Díj a Hajtás Pajtásnak

Térítésmentes szárazelem visszagyűjtő rendszerének ötletéért, és üzemeltetéséért Kóródi Mária környezetvédelmi miniszter Zöld Generáció Díjjal tüntette ki a Hajtás Pajtás futárszolgálatot. A díjat olyan fiataloknak, csoportoknak, vagy egyesületeknek adományozták, melyeknek nem fő profilja a zöld tevékenység, mégis mindennapjaik része a környezetvédelem.

Az év cégneve: Hajtás Pajtás

2001-ben már második alkalommal adták át Az Én cégérem pályázat díjait, amelyet az EU 33Közösségfejlesztő Egyesület és az Anyanyelvápolók Szövetsége hirdetett meg. Az országos versenyre bárki nevezhetett találó cégnévvel.  Tovább is van »