Hirdess a zsákunkon!

A ZSÁKOT naponta 50 futár hordja, összesen 4-5000 kilométert tekernek, túlnyomórészt a belváros területén. A közlekedés szokásos ritmusától teljesen elütő futártempó nagyon feltűnő. Egy futár ott, és úgy teker, ahogy a leggyorsabb. Ez minden járókelőnek, és sofőrnek szemet szúr.

Szinte kizárólag üzleti levelezést bíznak ránk, így munkaidőnk jelentős részét töltjük elit irodaházak, cégközpontok, közintézmények épületeiben. Munkánk során napi 1500 emberrel találkozunk személyesen, de közvetve az irodák területén, liftekben, folyosókon 8-10.000 ember figyel fel naponta az átvonuló sportolókra. Mindez olyan helyen történik, ami más reklámhordozó felületek elől teljesen elzárt.

Ügyfeleink a futárt kényeztetik, etetik, itatják, tegezik. Szóval szeretik. Mert a biciklisfutár jó fej. Fiatal, ügyes, gyors és laza.

A Hajtás Pajtással foglalkozik a média is. Havi 1-2 szereplés az átlag, ezek felénél pedig képen/filmen is megjelenünk.

A reklámfelület nyugat-európai városokban már bevált. Eddig szitázták a zsákokra a hirdetéseket, de új típusú zsákjaink vízhatlan zsebében akár hetente cserélhető a A3-as betét.

Áraink:

(a hirdetési díj az összes futárra értendő és csak egyben értékesítjük)

  • 1-2 hét 290.000 Ft/hét
  • 3-4 hét 225.000 Ft/hét
  • 5-8 hét 200.000 Ft/hét
  • 9-12 hét 170.000 Ft/hét
  • 13 hét felett 150.000 Ft/hét

Ezen felül az A/3- as hirdetések egyszeri laminálása 30.000 Ft

A laminálás jelentősen növeli a reklámfelület merevségét, ezáltal láthatóságát és tartósságát is. Az így kezelt felület messzebbről, és jobban látható. A zsákokba kizárólag laminált hirdetést helyezünk.

Megrendelt hirdetési időszakon belüli extra reklámcsere: 60.000 Ft/alkalom

A Hajtás Pajtás fenntartja a jogot az A/3-as hirdetési felület alsó 8cm széles sávjának használatára, ahol saját márkanevünket tüntetjük fel, ugyanakkor együttműködünk a felület bérlőjével a grafikai tervezésben annak érdekében, hogy a felirat külalakja ne ütközzön a hírdető által alkalmazott stílusjegyekkel, dizájnnal. A 8 centis felület értékesítése csak külön megállapodás keretei között, felár ellenében történhet.

Minimális hirdetési idő: 1 hét

Egy reklámcsere 2 munkanap alatt zajlik le.

A fenti árak nem tartalmazzák a 27%-os forgalmi adót.

Kürti Gábor
telefon: 411-0333
e-mail: kapcsolat@hajtaspajtas.hu