admin blogja

Érintésmentes szállítás

Érintésmentes szállítás a Hajtás Pajtás Futárok által
Maradj otthon!
Ne utazz most át Budapesten.
A Hajtás Pajtás 90 percen belül érintésmentesen kézbesíti küldeményed!

 Tovább is van »

Diszpécser home office klip :)

Diszpécserek home office-ban!

 Tovább is van »

FÉLÁRÚ PRÓBASZÁLLÍTÁS ÉS 20% SZERZŐDÉSES KEDVEZMÉNY ÚJ ÜGYFELEINKNEK

Most félárú próbalehetőséget, szerződéskötés esetén pedig az első két teljes hónapban 20%-os kedvezményt biztosítunk először rendelő ügyfeleinknek. Érdemes a Hajtás Pajtást választanod, mert nagyon gyorsak vagyunk.

A szerződéskötés elindításához elég ezt az űrlapot kitölteni. A kedvezmény érvényesítéséhez az utolsó kérdésnél feltétlenül hivatkozz internetes ajánlatunkra.  Tovább is van »

2019-es árak

Cégünk is érzi a munkaerőválságot. Szolgáltatásunk minősége, megbízható és megfelelő létszámú csapatunk fenntartása csak komolyabb béremeléssel oldható meg. Ennek biztosítására szeptember 1-től 9%- kal emeljuk árainkat, az így befolyó összeg egészét futáraink fizetésemelésére fordítjuk. Megértésüket köszönjük.

Segíts a civileknek!

Itt az 1%-os hajrá. Ne legyél közömbös! Ha te is adózol, támogass civil szervezeteket, mert nagy szükségük van ránk, nekünk meg rájuk. Mi a kerékpáros közlekedés fejlődéséért rengeteget dolgozó Magyar Kerékpárosklubot, és az első magyar nonprofit közösségi adót, a Tilos Rádiót ajánljuk. Segíts te is a kedvenc civil szervezeteidnek ajánlással, hadd erősödjenek!

Információ a mi kedvenceinkről:

Magyar Kerékpárosklub
adószám: 18245402-2-41

Tilos Kulturális Alapítvány
adószám: 18002454-2-42  Tovább is van »

Díjat kaptunk a társadalmi hasznosságunkért

Társadalmi Hasznosság Díjat kapott a Hajtás Pajtás, amit Sinya vehetett át a Figyelő TOP 200 Gálán. A Provident és Figyelő magazin közös díját a Hungarian Business Leaders Forum által felkért független, gazdasági szakemberekből álló zsűri ítélte nekünk. Bár mi kaptunk díjat, felelősen vállalkozni csak akkor lehet, ha van aki ilyen szempontok szerint választ szolgáltatót. Ezért köszönjük mindenkinek aki bennünket hív, enélkül láthatatlan lenne a felelősségvállalásunk.  Tovább is van »

Az összes képAz összes kép

Leállt a telefonszolgáltatónk. Átmenetei számaink az alábbiak:

Kedves Megrendelőink!

Sajnos vezetékes vonalaink külső műszaki hiba miatt elnémultak.
A hiba elhárítása folyamatban van, addig az alábbi mobil hívószámokon azonnal elérhetnek bennünket:
20-662-6722
20-246-6945
20-519-9088
20-234-6681
Érdemes feljegyezni őket, ilyen esetekben mindig ezeket használjuk.
Nagyon reméljük hogy erre a közeljövőben nem lesz szükség. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Gyűjtés a kolontári és devecseri takarításhoz

Kedves Mindenki!
A kolontáriaknak és devecserieknek gyűjt védőfelszereléseket a Hajtás Pajtás! A következőkre lenne szükség:
-maszk
-gumicsizma
-gumikesztyű
-neylon/műanyag/vegyvédelmi védőruhák (egész alakos vagy külön részekben is)
Kizárólag ezeket gyűjtjük, a helyiek elmondása alapján kevés van belőlük és nagyon hamar elhasználódnak, sürgősen szükség van rájuk!
Az adományokat a Hajtás Pajtás Király utca 83. alatti irodájába várjuk hétköznap 9-19 óra és szombaton 10-14 óra között.

Das Auto!

Bringatároló cunami

Nem olyan rég írtunk róla, hogy a Hajtás Pajtás irodája előtt féléves ügyintézést, kilincselést, munkát követően megszületett Budapest első úttesten, parkolóhely felszámolásával létesített civil bringatárolója. Publikáltuk az összes anyagot is ami született, így bárki végigjárhatja az utat, ha szeretne egy ugyanilyet. Arra azonban mi sem számítottunk, hogy a polgármester is felhív, hogy nagyon tetszik nekik ez a dolog, csupa jó visszajelzést kaptak, így nekiállnak hasonlókat létesíteni a kerületben. Múlt hét végére túljutottak a testületi szavazásokon, és 50 helyet jelöltek ki erre a célra. A legszebb, hogy a felét ugyanígy, parkolóhely felszámolásával, úttestre. De ez még semmi, mert a belső kerületek polgármesterei néha összedolgoznak a "regionálisan" érdekes témákban, így a mi (erzsébetvárosi) polgármesterünk már el is kezdte megkeresni az ötödik, hatodik, nyolcadik kerületi kollégáit is. Felmerült egy ezekre a fix helyekre alapozott belvárosi kölcsönzőrendszer is, de ezt még nem merjük elhinni. Az 50 erzsébetvárosi tároló viszont már biztos. :)  Tovább is van »

Egy autóval kevesebb!


Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Az összes kép